0297-26-21-74

Café Jackz

C

Café Jackz…dé bruine kroeg!

Op zoek naar de leukste, gezelligste en bruinste kroeg van De Ronde Venen? Kom dan naar Café Jackz. We zijn gevestigd op de Herenweg 55 in Vinkeveen, in het pand waar ooit Café Hoogenboom en de Twee Heertjes zaten.

Alles kan, alles mag

Bij Café Jackz kom je graag voor je Heineken biertje, een lekker glas wijn, een mooie whisky of heerlijke mixjes. Waarbij een smakelijke snack nooit ontbreekt. Je kunt er een potje biljarten, je vrijmibo vieren of een kaartje leggen met vrienden. We organiseren bingo’s, themaborrels en feestavonden. En je kunt er je eigen feestje bouwen van 5 tot 150 man. Dat kan ook nog eens in samenwerking met Club Roekz, de mooiste feestlocatie van de wijde omgeving en gevestigd in het zelfde gebouw. Dus alles kan, alles mag.

Het dak eraf in het weekend

In het weekend is het helemaal feest. Op vrijdag wordt er gezellig gedanst met af en toe live muziek. En op zaterdagavond gaat alles aan de kant voor onze top dj’s. Die rouleren elke week, maar komen elke maand terug. DJ Barry Paf, DJ Barry Brand, DJ Walter en DJ Size Does Matter maken er samen met jou en ons barteam een topavond van. Kom dus snel naar Café Jackz en ervaar hoe leuk een echte bruine kroeg kan zijn.

Check ook onze  agenda voor alle evenementen.

#SeeYouAtJackz